×

FAQ


Hoe kunnen wij u helpen?

We doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom hebben we hier de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet.


Alle veelgestelde vragen 

  • Een Hunkemöller Gift Card is een fysieke of digitale kaart waarmee u kunt betalen op hunkemoller.be, in de app of in een van onze winkels. Leuk om geven én om te krijgen!

  • U kunt een Gift card van Hunkemöller kopen via deze site en in één van onze winkels. Check in onze storelocator welke winkel dicht bij u in de buurt is. Let op: gooi uw Hunkemöller Gift Card nog niet weg. Indien u besluit toch een item te retourneren, dan wordt het tegoed (deels) teruggestort op uw Gift Card.

  • U kunt met een Hunkemöller Gift Card betalen op hunkemoller.be of in een van onze winkels. Het is mogelijk om meerdere kaarten in een transactie te gebruiken en in combinatie met andere betaalmethoden m.u.v. Apple Pay in de online shop. Let op: gooi uw Hunkemöller Gift Card nog niet weg. Indien u besluit toch een item te retourneren, dan wordt het tegoed (deels) teruggestort op uw Hunkemöller Gift Card.

  • Onze excuses voor dit ongemak. Het zou kunnen dat er geen saldo op uw Hunkemöller Gift card staat. Dit kan gecheckt worden op deze site. Heeft u een fysieke Gift Card via deze site besteld, dan dient u altijd eerst uw Gift Card te activeren alvorens u de kaart kunt gebruiken. Volg hiervoor de instructies via de mail en/of ga naar Activeren kaart. Is de Hunkemöller Gift Card onbekend of krijgt u een andere foutmelding? Neemt u dan contact op met onze customer service.

  • Om uw saldo te bekijken op uw Hunkemöller Gift card ga naar SALDOCHECKER. Let op: gooi uw Hunkemöller Gift Card nog niet weg. Indien u besluit toch een item te retourneren, dan wordt het tegoed (deels) teruggestort op uw Hunkemöller Gift Card.

  • Een Gift Card van Hunkemöller is niet in te ruilen voor contant geld. Let op: gooi uw Lingerie Card nog niet weg. Indien u besluit toch een item te retourneren, dan wordt het tegoed (deels) teruggestort op uw Lingerie Card.

  • Hebt u een fysieke Gift Card via deze site besteld, dan dient u altijd eerst uw Gift Card te activeren alvorens u de kaart kunt gebruiken. Volg hiervoor de instructies via de mail en/of ga naar Activeren kaart.