×

Contact

Omdat Hunkemöller gelooft dat u en onze veiligheid en gezondheid belangrijk is voor ons, volgen wij het advies op van de lokale autoriteiten m.b.t. corona virus en hebben we de volgende maatregelen genomen:

•    Onze klantenservice heeft aangepaste openingstijden. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar. 

•    Het kan mogelijk zijn dat u langer in de wacht staat dan normaal. U kan ons natuurlijk altijd een e-mail sturen klantenservice_be@hunkemoller.com.
•    Het kan zijn dat uw favoriete winkel nog gesloten is of aangepaste openingstijden heeft. Onze webshop is 24/7 open.
•    Door de extra maatregelen die genomen zijn in de huidige omstandigheden, kan het langer duren voordat u uw bestelling ontvangt dan u van ons gewend bent.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen op uw begrip. #staysafe 


Voor webwinkel vragen is de klantenservice telefonisch bereikbaa0800 39 038 (per 1 Augustus: +32 2 700 6329) van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur .

En via e-mail: klantenservice_be@hunkemoller.com.

 

 

Ons Inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is: 64665054.
Ons B.T.W.-nummer is: BE0418270235.

 

 

Headquarters Hunkemöller B.V.
Opgericht in Amsterdam en heeft zijn hoofdkantoor in:
Liebergerweg 28
1221 JS Hilversum
The Netherlands

 

Hunkemöller

de lingeriespecialist van België!

Hunkemöller is een van de grootste lingeriespecialisten van Europa en marktleider in de Benelux landen en Duitsland. De collectie van Hunkemöller wordt in huis ontworpen en de kwaliteit wordt uitvoerig getest. Het ontwerpteam van Hunkemöller werkt continue aan de ontwikkeling van nieuwe producten en innovaties tegen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Bent u op zoek naar lingerie, badmode en ondergoed? Dan bent u aan het juiste adres bij Hunkemöller! Voor dagelijkse basics en elegante setjes tot vrouwelijke en sexy bh’s en slips. Naast lingerie heeft Hunkemöller ook een uitgebreide collectie badmodebikini’snachtmodebeenmode en sportkleding.